*~Adminka_woli_Cavketa~* Admin
Број порука : 269 Age : 25 Koliko volite Milorada? : Nešto o meni. : Hmmmm pa zovem se JElena, ali me zovu JEca ili LEla..... Obozavam tenis, plivanje, klizanje, odbojku.... Treninram jazz ballet :D:D:D:D Obozavam da izlazim, da catujem visim na netu i forumima..... Obozavam Milorada Cavica i Ivana Lendjera, i mog swatkisa Cabbu..... Najbolja drugarica mi je LAura i moja sestra Ivana a drug VElizar.... :D:D:D:D Sa foruma najamige su mi Anja, KEty, Klara, Simix, Miona, Nina, Stefy, JAca, Ema, Tina , Issy i sve ostale.... Sorry ako sam nekoga zaboravila.....Wolim da se upoznajem i da se dopisujem pa ak ocete uzmite moj msn pa da se cujemo malo!!!!!!!! Onaj ko je iz NS nek se jawi obavezno pa da nekada prosetamo!!!!!!!!!!!!! Pa za sada je to sve od me!!!!!!! kissssssssko Registration date : 20.08.2008
| Наслов: Slike! Wed Aug 20, 2008 8:00 pm | |
| Postavljajte slike od Milice | |
|
MARIJA END JANKO
Број порука : 201 Age : 32 Локација : SA JANKOM NA PUSTOM OSTRVU!!! Job/hobbies : slusam muziku ceo dan.... Koliko volite Milorada? : Icon : Nešto o meni. : Volim vaterpol, Milorada .i Janka Registration date : 23.08.2008
| Наслов: Re: Slike! Tue Aug 26, 2008 7:03 pm | |
| Koje Milice*********____???????????????????? | |
|